Noi suntem JumiJuma, un band românesc de cover-uri, înființat în București, în toamna anului 2013. O conjunctură fericită a făcut să ne întâlnim și să ne unim forțele, iar de atunci și până acum am întreținut atmosfera a numeroase evenimente private și publice, axându-ne pe un repertoriu variat, ce reunește atât muzica ușoară românească și internațională, dar și folclorul românesc și armânesc. Suntem cinci tineri entuziaști și dorim să împărțim oamenilor pasiunea, nebunia și visele noastre! JumiJuma înseamnă Raluca (voce), Cristi (clape, voce), Mysha (chitară, voce), Teddy (chitară bass), Andrei (tobe, percuție).

De ce să ne alegi?

1. SUNTEM ADEVĂRAȚI - realmente pasionați de muzică, îndrăgostiți de ceea ce facem, transpunem pe scenă tot ceea ce simțim. Suntem plini de energie, iar bucuria pe care o trăim atunci când performăm live este, de fiecare dată, transmisă și celor ce ne ascultă, indiferent de natura evenimentului.

2. REINVENTĂM HITURILE - Toate piesele pe care le-am inclus în repertoriul nostru sunt reinterpretate în manieră proprie. Ne place să ne jucăm, creând colaje inedite și surprinzătoare. Vreți să vă convingeți? Urmăriți-ne pe site sau pe pagina de Facebook și veți afla unde vom cânta. Promitem să vă anunțăm de fiecare data, locul și ora!

3. ALL INCLUSIVE - când alegi JumiJuma, știi că tot ceea ce înseamnă muzică și atmosferă, la evenimentul tău, este asigurat. Venim cu toată partea de scenotehnică: lumini de scenă, sonorizare, DJ, fum, lumini de sală, scenă, ecran led - toate, la cele mai înalte standarde, așa cum ne stă în fire să ne prezentăm, iar în echipa noastră, cei cinci artiști, performeri live, sunt asistați permanent de tehnicienii de scenă, sunet și lumini. Cele patru seturi de muzică live asigurate de band acoperă, cu succes, întreaga seară, iar, împreună cu DJ-ul nostru profesionist, distracția și varietatea muzicală sunt garantate a fi la cote maxime!